VRIENDENDIENSTEN

In het najaar van 2016 is de Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis een nieuw initiatief gestart genaamd Vriendendiensten. 


Vriendendiensten bestaat uit een groep vrijwilligers die sterk is betrokken bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis en graag iets wil betekenen voor bezoekers en patiënten.

 

Hulp bij het gebruik van MijnJBZ

In juni 2016 heeft het Jeroen Bosch Ziekenhuis, MijnJBZ geïntroduceerd als onderdeel van het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD). In het EPD worden al uw patiëntgegevens elektronisch bijgehouden in een beveiligde omgeving. Via het portaal MijnJBZ heeft u zelf online toegang tot een deel van deze gegevens. Het gebruik van een patiëntenportaal is niet voor iedereen even makkelijk. Daarom biedt de Stichting Vrienden hulp aan bij het gebruik van MijnJBZ. Vrijwilligers helpen u en geven uitleg bij het gebruik van DigiD, het inloggen en bij verschillende acties in MijnJBZ. De vrijwilligers werken in een demo van MijnJBZ, zij zien uw gegevens dus niet maar kunnen u wel precies uitleggen hoe u MijnJBZ kunt gebruiken. 

De vrijwilligers hebben geheimhoudingsplicht en zijn getraind in het begeleiden van het gebruik van MijnJBZ.’
 

Beschikbaarheid vrijwilligers

De vrijwilligers van de Stichting Vrienden bieden hun hulp aan op de locaties in 's-Hertogenbosch (op werkdagen van 09.00-12.00 uur & 13.00-16.00 uur) en in Boxtel (op woensdagochtenden van 09.00-12.00 uur).


Vrijwilliger worden?

Mocht u meer informatie willen over de Vriendendiensten of heeft u interesse om ook vrijwilliger te worden?
Neemt u dan contact op met ons secretariaat.
 

Maak kennis met de vrijwilligers van de Vriendendiensten

Onze vrijwilligers zijn betrokken mensen en vertellen u hier graag meer over:
Interview Joop en Margit, maart 2017

 

 

VRIJWILLIGERS