Derde Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis Gala brengt € 150.000 op

24-03-2015

Op zaterdag 21 maart 2015 vond voor de derde maal het Gala van de Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis plaats. Deze feestelijke avond, die werd gepresenteerd door tv-persoonlijkheid Nicolette van Dam bracht € 150.000,- op. Het geld zal o.a. worden besteed aan projecten die het verblijf van ouderen in ons ziekenhuis aangenamer maken. Daarmee sluit de Stichting aan bij de ambitie van het JBZ om een senior-vriendelijk ziekenhuis te zijn.

Aan deze avond in de Orangerie te ’s-Hertogenbosch werkten verschillende artiesten mee, onder wie zandkunstenaar Gert van der Vijver en zangeres Ruth Jacott. Gerard van Maasakkers vertolkte in een speciaal voor deze avond geproduceerde videoclip ‘De lucht zit nog vol dagen’. Voor de traditionele veiling was een groot aantal veilingstukken ingebracht, waarop naar hartelust werd geboden.Compleet verzorgde trip op een Volvo Ocean Racer
Voor de veiling waren 16 exclusieve kavels beschikbaar gesteld, waaronder een compleet verzorgde trip naar een stopover van de Volvo Ocean Race in Lorient en een plaats aan boord tijdens de in-port Race (aangeboden door Powerhouse), een prachtig bronzen beeld van de Bossche kunstenares Renée van Leusden en een workshop aangeboden door top hockeycoach Marc Lammers. Restaurant Noble verzorgde de culinaire invulling in samenwerking met Hutten en Andre Kerstens Partners in Wijn.


Op de foto van links naar rechts:
Marc Antony Taminiau, Nicolette van Dam, Sander van Delft, Peter Langenbach en Claudia Bruins 

 

Terug