Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft nieuwe website

23-03-2015

Op 17 maart ging onze geheel vernieuwde website de lucht in. Een totaal nieuwe uitstraling nodigt de digitale bezoeker uit een kijkje te nemen in de vele projecten die de Stichting in de afgelopen vijf jaar heeft gerealiseerd. Projecten die het verblijf van patiënten en bezoekers in het ziekenhuis wat aangenamer maken.
Belangrijke wijziging ten opzichte van de oude website is de mogelijkheid om via een donatiemodule direct te doneren. Voor veel donateurs blijkt dit een snelle en betrouwbare manier om de Stichting Vrienden eenmalig te steunen. Ook nieuw is de mogelijkheid om als bezoeker van de website ook zelf een suggestie voor een project aan te dragen. 

Zoals u weet werft de Stichting Vrienden fondsen voor projecten die het verblijf van patiënten en bezoekers in het Jeroen Bosch Ziekenhuis wat prettiger maken. De focus voor de komende jaren ligt daarbij vooral op de oudere patiënt. De Stichting Vrienden sluit hierbij aan bij de ambitie van het JBZ om een senior vriendelijk ziekenhuis te zijn. De komende jaren wil de Stichting Vrienden daarom speciale aandacht geven aan projecten die het verblijf van ouderen in ons ziekenhuis aangenamer maken. Te denken valt hierbij aan comfortabel meubilair en de inrichting van sfeervolle ruimtes.

Terug