Wetenschapsprijs JBZ voor Jamie Meekelenkamp

24-11-2015


Afgelopen woensdag 11 november heeft de 10e editie van de Wetenschapsmiddag plaatsgevonden. Winnaar van deze middag met de beste e-poster pitch, was Jamie Meekelenkamp met haar onderzoek naar de evaluatie van de beleidswijziging voor isolatiemaatregelen bij veelgerelateerde MRSA in het JBZ en Bernhoven. 


Elf onderzoekers presenteerden zich via een e-poster pitch. Zij pitchten 2 minuten waarop een discussie van 3 minuten volgde. De pitches waren een enorm succes, wat ook bleek uit de levendige interactie tussen de onderzoeker en het publiek. Na afloop kon het publiek via de eigen mobiele telefoon stemmen op de beste pitch. Het hoge niveau van de pitches en de discussies vormden voor de jury een hele uitdaging een winnaar te kiezen; de publieksstem werd als een jurystem meegenomen. Na lang beraad eindigden 2 e-posters nagenoeg gelijk, waarbij uiteindelijk de publieksstem de doorslag gaf. Daarbij kwam Jamie Meekelenkamp als winnaar uit de bus.


Aan de Wetenschapsprijs is een bedrag verbonden van € 2500, dit jaar beschikbaar gesteld door de Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis en Health 2 Business. De cheque werd -samen met een boeket bloemen- uitgereikt door juryvoorzitter Walter Hermens.


 

Terug