Maak kennis met...

28-04-2016


Wanneer u in het Jeroen Bosch Ziekenhuis komt is er grote kans dat u begroet wordt door deze dames. Gerdie van den Berk en Emmy Gilhuys heten u van harte welkom in het ziekenhuis namens de Stichting Vrienden.


Op een prettige manier ontvangen worden, dat geeft iedereen een goed gevoel. Vele patiënten en bezoekers komen iedere dag bij Emmy en Gerdie voorbij, ieder met een eigen verhaal. Beide dames staan verschillende dagdelen per week in de centrale hal van het ziekenhuis om naar u te luisteren en te informeren over de Stichting Vrienden.


Zoals de dames zelf zeggen: “De Stichting vertelt een eerlijk verhaal en het is mooi om dat naar de patiënten en bezoekers over te brengen. Je moet je niet opdringen aan de mensen maar op een open manier naar hen luisteren. We vertellen wat voor goeds de Stichting allemaal doet en wat de Stichting voor het ziekenhuis en aan de helende omgeving kan bijdragen”.  


Gerdie merkt dat ze een band opbouwt met patiënten en bezoekers: “Veel mensen komen regelmatig terug en hebben dan toch behoefte aan een praatje. Het is fijn om hun verhaal aan te mogen horen en hen dan namens de Vrienden ook een beetje bij te mogen staan. Het is zeer dankbaar.” Ook Emmy enthousiasmeert voorbijgangers door hen onder andere te vertellen over de projecten van de Stichting Vrienden. “In deze periode van het jaar verwijs ik naar de prachtige binnentuinen die dankzij de Stichting Vrienden zijn aangelegd. Vooral nu ze in volle bloei staan maakt dat indruk op mensen.” Beide dames laten ze graag zien wat de Stichting allemaal al heeft mogen betekenen voor het ziekenhuis en dat iedere donatie goed besteed wordt. 


Wilt u graag iets betekenen voor het ziekenhuis?
Spreek Emmy en Gerdie gerust aan, zij kunnen u alles vertellen over de Stichting Vrienden en misschien mogen wij ook u binnenkort verwelkomen als Vriend van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.
 

  
(Gerdie van den Berk)                                      (Emmy Gilhuys)

 


 

Terug