Wereldrecord brengt 6459 euro op

17-05-2016


Zondag 15 mei is in Vinkel het wereldrecord duur vissen gevestigd met 168 uur. Een week (bijna) niet slapen en alleen maar vissen leverde het bedrag van 6459 euro op dat besteed zal worden aan het onderzoek naar prostaatkanker.
 

De afgelopen week heeft u een verslag kunnen volgen van het evenement via de website en Facebookpagina van de Stichting Vrienden. De vissers begonnen op 8 mei om 19.00 uur met z’n zessen aan hun poging. Uiteindelijk wisten Gijs, Jeroen en Mark de eindstreep te halen en het wereldrecord op hun naam te zetten. Het is een prachtige prestatie die ook dankzij de andere vissers van het Karperteam (Twan, Leon, Jaap en Jarno) en de talloze vrijwilligers behaald kon worden.
 

Uroloog Bart Schrier mocht samen met afgevaardigden van de Stichting Vrienden de cheque in ontvangst nemen met daarop een geweldig bedrag van 6459 euro. Nog niet al het geld is geteld en daarom zal het bedrag nog een stukje hoger worden. Regionaal en landelijk is er veel aandacht geweest voor het behalen van het wereldrecord. We zijn er trots op dat het Karperteam samen met de Slothoeve vijver Vinkel, de Stichting Vrienden aan deze actie heeft willen verbinden en we zijn trots op de jongens voor het behalen van het record... gefeliciteerd!

Het artikel dat Omroep Brabant schreef, leest u hier.
De uitzending van Hart van Nederland, kunt u hier bekijken (vanaf min. 10.58)


  

Terug