Informatie incasso juni 2016

16-06-2016


Volgende week zal weer de maandelijkse incasso plaatsvinden. Deze maand gaat de Stichting Vrienden over op een nieuw administratiesysteem en hier willen wij u graag van op de hoogte brengen.
 

Ter aandacht
Wanneer de incasso loopt als wij verwachten, zullen er geen ongewenste situaties ontstaan. Toch zullen er wel enkele veranderingen plaatsvinden, waaronder de wijze waarop de afschrijving vermeld staat op uw rekeningafschrift. Met het nieuwe systeem zal op uw afschrift een periode staan, bijvoorbeeld: factuur periode 01-06-2016 t/m 01-07-2016 (zie afbeelding). U hoeft hier verder niets mee te doen, wanneer u doorlopend donateur bent van de Stichting Vrienden zal dit iedere maand automatisch verlengd worden. U ontvangt geen factuur van ons maar verwerken wij dit wel als zodanig in onze administratie.
 

Contact
Mochten er onverhoopt toch problemen zijn ontstaan dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met ons secretariaat door een mail te sturen naar: vrienden@jbz.nl 

In de periode van 17 juni tot 4 juli is er beperkte beschikbaarheid van ons secretariaat, wij proberen uiteraard uw mail zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

 

Secretariaat
Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis
 

Terug