Communicanten Parochie Maaspoort, zamelen geld in voor ATLENT

23-06-2016


Tijdens de voorbereiding op de Eerste Heilige Communie, hebben communicanten van de Parochie Maaspoort geld ingezameld voor Kinderexpertisecentrum ATLENT.


Een belangrijk onderdeel van de communie voorbereidingen, was het inzamelen van geld voor een goed doel. Via de Stichting Vrienden is een project naar voren gekomen waar de kinderen geld voor hebben ingezameld, namelijk een aangepaste schuiftafeltennistafel voor Kinderexpertisecentrum ATLENT. In de periode van voorbereiding op de communie, is Willem de Jong (directeur ATLENT) tijdens één van de voorbereidingsdagen langs gegaan om hen te vertellen over het Kinderexpertisecentrum en waarvoor zij geld zouden gaan inzamelen.


Afgelopen zondag is in aanwezigheid van de communicanten en hun ouders, bestuursleden van de Stichting Vrienden en Willem de Jong in de Eucharistieviering het bedrag onthuld wat de kinderen hebben ingezameld: € 616,35. Willem de Jong nam de cheque in ontvangst en gaf de communicanten aan dat ze bij het Kinderexpertisecentrum veel nieuwe vriendjes hebben gemaakt en ze van harte welkom zijn wanneer de schuiftafeltennistafel in gebruik genomen zal worden.


  
 

Terug