Veel interactie tijdens de jaarlijkse Vriendenavond

26-10-2016


Maandag 24 oktober jl. heeft weer de jaarlijkse Vriendenavond plaatsgevonden. Afgelopen april 2016 organiseerde de Stichting Vrienden ook een Vriendenavond met als thema: Op de koffie bij. Deze keer was de Vriendenavond weer traditioneler van opzet met als thema:  Nieuwe vrienden maken - met daar bijbehorend een aantal verrassende onderdelen.

 

Jan Karel van der Staay, voorzitter van de Stichting Vrienden heette alle aanwezigen tijdens zijn inleiding een hartelijk welkom. De presentatie was in handen van Theo Verbruggen, boegbeeld van de Stichting Vrienden en bekend als verslaggever bij de NOS.

 

Het programma was dit jaar zeer gevarieerd en interactief.
Marlies van der Zande, Pastor in het Jeroen Bosch Ziekenhuis vertelde over een project dat op 2 november onthuld zal worden en waar de Stichting Vrienden een belangrijke bijdrage aan heeft mogen leveren; de herdenkplek voor overleden kinderen in het JBZ. Vervolgens werden alle aanwezigen actief betrokken tijdens een act van theatergroep Theducater. Gedurende de avond speelden zij twee scenes waarbij de bezoekers de acteurs konden beïnvloeden tijdens de scenes, om nieuwe inzichten te krijgen hoe we als Stichting Vrienden nieuwe vrienden kunnen werven in de toekomst. In het programma was er ook veel aandacht voor de winnaars van Wish To Be A Star, een talentenjacht voor middelbare scholieren waarmee onder andere de groep Dim3nsion geld inzamelde voor de Stichting Vrienden. Hiba, Rik en Rozemarijn verzorgde met hun zang, piano en dansact een ontspannen intermezzo.

 

De avond werd als gebruikelijk afgesloten met een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. Wij danken iedereen voor hun komst en we hopen u op een volgende Vriendenavond weer te mogen verwelkomen!  

    

Terug