Vriendendiensten - hulp bij het gebruik van MijnJBZ

12-12-2016


In juni 2016 heeft het Jeroen Bosch Ziekenhuis, MijnJBZ geïntroduceerd als onderdeel van het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD). Het gebruik van een patiëntenportaal is niet voor iedereen even makkelijk. Terwijl we wel iedereen de mogelijkheid willen bieden om de regierol te pakken in zijn eigen zorg. Daarom biedt de Stichting Vrienden hulp aan bij het gebruik van MijnJBZ. Dit doen we aan patiënten en bezoekers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.
 

Vanaf maandag 12 december starten vrijwilligers van de Stichting Vrienden JBZ een pilot. Zij geven uitleg bij het gebruik van DigiD, het inloggen en helpen bij verschillende acties in MijnJBZ. De vrijwilligers werken in een demo van MijnJBZ, zij zien uw gegevens dus niet maar kunnen u wel precies uitleggen hoe u MijnJBZ kunt gebruiken. 
 

Waar:               MijnJBZ Servicepunt op de Boulevard van het ziekenhuis
Wanneer:         Iedere werkdag tussen 8.30-12.00 en 12.30-16.00 uur

 

De vrijwilligers zijn te herkennen aan hun naambadge en er staat een banner bij het servicepunt. 

 

Enthousiaste vrijwilligers
Vriendendiensten is een initiatief van de Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis.
De groep vrijwilligers is sterk betrokken bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis en wil graag iets voor bezoekers en patiënten betekenen. De vrijwilligers hebben geheimhoudingsplicht en zijn getraind in het begeleiden van het gebruik van MijnJBZ.’

 

Terug