Veel interesse voor de Stichting Vrienden tijdens de 55+ beurs

27-07-2017


Tijdens de 55+ beurs - In de Roos - in Den Bosch, heeft de Stichting Vrienden zichzelf van de beste kant laten zien. Met een team van ziekenhuismedewerkers en vrijwilligers was Stichting aanwezig met een stand om bezoekers te informeren over de Vrienden en de Vriendendiensten.
 

Niet alleen de Stichting Vrienden was aanwezig, maar ook Jeroen Bosch Diagnostiek gaf de aanwezigen informatie over hun diensten. Zo konden bezoekers van de beurs bij de stand laten prikken op bloedsuiker en ontvingen hierbij enkele tips.
 

‘In De Roos’ liepen (voornamelijk) 55 plussers voorbij verschillende stands. Hier kregen ze informatie kregen over onder andere de Apneu vereniging, het Diabetes Fonds en de 55+ zomerschool. Bij de Stichting Vrienden waren de bezoekers welkom voor uitleg over de Vrienden, de projecten en konden ze bij vrijwilligers terecht voor informatie over de Vriendendiensten en hulp bij MijnJBZ. Bezoekers van de Stichting Vrienden stand werden verwend met een bakje kersen – mogelijk gemaakt door verwenzorg – en luisterden zeer aandachtig naar het verhaal van de Vrienden.
 

Met ruim 200 bezoekers kunnen spreken van een succesvolle beurs en hopen nog meer mensen enthousiast te hebben gemaakt om ook Vriend te worden, of patiënten en bezoekers te helpen als vrijwilliger bij de Vriendendiensten.
 

    

 

Terug