Vierde Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis Gala een groot succes

06-10-2017

 

 

Het vierde fondsenwervend gala van de Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft tijdens een feestelijke avond op vrijdag 6 oktober een bedrag van maar liefst € 199.850,- opgebracht. Het geld wordt besteed aan projecten in het Jeroen Bosch Ziekenhuis, die als doel hebben het welzijn van patiënten en hun naasten te vergroten.


De presentatie van deze avond was in handen van tv-persoonlijkheid Vivian Reijs. Aan deze avond in de Orangerie te ’s-Hertogenbosch werkten verschillende artiesten mee, onder wie soulzangeres Shirma Rous en TVOH-winnares Pleun Bierbooms. Daarnaast waren er ook optredens van ZO! Gospel Choir en Lesley Williams.


Exclusieve veilingitems
Voor de traditionele veiling, onder leiding van Huub van Mackelenbergh, waren er exclusieve veilingitems beschikbaar gesteld. Dit zijn onder andere projecten voor het ziekenhuis zoals de realisatie van een tienerkamer op de kinderafdeling van het JBZ, geld voor deelname aan de Handbikebattle door onze Tolbridgebikers en de productie van een lactose-waterstofademtest vlog voor de kinderwebsite van het ziekenhuis.
 

Daarnaast konden aanwezigen bieden op verschillende kavels:

  • IJsrijden in Audi’s door Oostenrijk (aangeboden door Van den Udenhout)
  • Kunstwerk aangeboden door Mark Peet Visser Gallery
  • Item uit de ‘Bosch by Addy’ collectie van de Bossche couturier Addy van den Krommenacker,
  • Aantal exclusieve reizen en events zoals meerijden met de Tour de France 2018 (aangeboden door Lotto Jumbo)
  • Sieraden van het Bossche sieraden label LOTT 

Sterrenkok Edwin Kats van restaurant Noble verzorgde de culinaire invulling in samenwerking met Hutten en Bernardus wijnen.


Grote tevredenheid van het organiserend comité
Bestuursleden van de Stichting Vrienden - tevens organiserend comité van dit gala - Jan Karel van der Staay, Claudia Bruins en Kurt Verhees, toonde zich zeer tevreden na afloop van het gala. ‘‘Ook tijdens deze vierde editie van het Gala was het weer hartverwarmend om te merken dat veel mensen zich verbonden voelen met de Stichting Vrienden en het ziekenhuis. Met deze record opbrengst kunnen we weer veel fantastische projecten in het Jeroen Bosch Ziekenhuis realiseren! ”


We willen graag alle betrokkenen, de organisatie, kavelaanbieders, kavelkopers, gasten en iedereen die deze avond zo’n succes heeft gemaakt van harte bedanken!

 

Terug