Het Borstcentrum en patienten letterlijk een warm hart toedragen

01-11-2017


Oktober is de maand waarin elk jaar wereldwijd aandacht wordt gevraagd voor borstkanker. Het Borstcentrum organiseerde op 31 oktober jl. een informatieve én ontspannende avond voor vrouwen die borstkanker hebben of hebben gehad. De Vrienden dragen dit initiatief (letterlijk) een warm hart toe en waren deze avond aanwezig.
 

Beter in je vel
Tijdens een informatieve avond gaven specialisten van het JBZ uitleg over borstreconstructie en het operatief verbeteren van de vorm van de borst bij borstkanker. Aansluitend was er een informatiemarkt op de Boulevard. Hier werden verschillende mogelijkheden op gebied van uiterlijke verzorging gepresenteerd. Daarnaast konden aanwezigen ideeën opdoen om zich beter te voelen na de behandeling van borstkanker.


De Stichting Vrienden draagt het Borstcentrum letterlijk een warm hart toe
De Stichting was tijdens de informatiemarkt op de Boulevard aanwezig met een stand. We dragen de het Borstcentrum en patiënten letterlijk een warm hart toe door hen te ondersteunen met projecten. Zo kon mevrouw Petra Mol-Swinkels, nadat ze zelf borstkanker patiënt is geweest, dankzij de steun van de Vrienden ‘Heart Pillows’ maken om behandelde patiënten meer comfort te bieden.
Lees hier het artikel met mevrouw Mol-Swinkels.


  

Terug