Vriendendiensten zijn verhuisd!

14-12-2017De Vrienden van de Vriendendiensten zijn verhuisd! De Vriendendiensten zijn nu te vinden bij het nieuwe Voorlichtingscentrum (voorheen Bureau Patiëntencommunicatie) aan de Boulevard van het JBZ, tegenover Patiëntenregistratie. Voorheen  zaten de Vriendendiensten vlak achter de infobalie. 


Feestelijke opening
Het Voorlichtingscentrum, MijnJBZ Servicepunt, de klachtenfunctionaris en de Vriendendiensten zijn verhuisd naar een gezamenlijke ruimte aan de Boulevard. Op vrijdag 15 december vond de feestelijke opening van deze nieuwe ruimte plaats. Nadat het officiële openingslint was doorgeknipt, konden alle aanwezigen de nieuwe ruimte bekijken onder het genot van een hapje en een drankje. 
 

Helpende hand
De Vrienden van de Vriendendiensten bieden alle patiënten en bezoekers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis een helpende hand. Deze Vrienden helpen met het gebruik van MijnJBZ (elektronisch patiëntendossier). Ook bemannen ze het Taalpunt, hier kunnen patiënten terecht die moeite hebben met lezen en schrijven. Klik hier voor meer informatie over de Vriendendiensten.  

Tweede verhuizing?
Ja, dat klopt! Het secretariaat van de Stichting Vrienden is onlangs ook verhuisd naar een andere kamer. Wederom geen verre verhuizing, maar wel eentje waar we u toch van op de hoogte wilden brengen. Ons nieuwe bezoekadres vindt u hier. 


 

Terug