Vrienden van de Vriendendiensten genieten van uitje

13-04-2018


Het afgelopen jaar hebben de Vrienden van de Vriendendiensten MijnJBZ en het Taalpunt veel patiënten in het ziekenhuis geholpen. Als bedankje voor hun geweldige inzet gingen de vrijwilligers deze week op een welverdiend, leerzaam uitje!
 

‘s-Middags om twaalf uur verzamelden een groot gedeelte van onze vrijwilligers bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis, om vandaaruit op weg te gaan naar Tilburg. Studenten van de Horeca opleiding op De Rooi pannen verzorgde een smakelijke lunch. Daarna werd koers gezet naar Hilvarenbeek, waar een informatieve presentatie en rondleiding op het programma stond in museum 'De Dorpsdokter'. Het museum vertelt het verhaal van bijna anderhalve eeuw eerstelijns zorg. Voor veel van de vrijwilligers waren het herkenbare verhalen. Ze hebben namelijk, voordat ze met pensioen gingen, zelf in de zorg gewerkt. Een leuke bijkomstigheid was, dat er in het museum ook enkele items staan die zijn geschonken door het JBZ.


De Vrienden van de Vriendendiensten hebben de afgelopen tijd hun geweldige inzet getoond en daar zijn weer zeer blij mee. Op deze manier hebben we als Stichting Vrienden graag iets voor hen terug kunnen doen door dit ontspannen, maar toch informatieve en leerzame uitje.


Wilt u ook patiënten en bezoekers helpen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis?
Klik op deze link en lees meer informatie over de Vriendendiensten.
 

      

 

 

Terug