CONTACT

Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis
Bezoekadres: Henri Dunantstraat 1
5223 GZ 's-Hertogenbosch
Kamer: H1.07.008
Postadres: Postbus 90153
5200 ME ‘s-Hertogenbosch

e-mail: Vrienden@jbz.nl
Telefoon: (073) 553 6154 

IBAN: NL39RABO 0149 169 833
Fiscaalnummer: 8205.59.829
Kamer van Koophandel nummer: 17 24 63 56.

 

 

 


Wanneer u telefonisch contact opneemt met het secretariaat, wordt u te woord gestaan door bestuurscoördinator Monique Wiggers of Lian van Iersel. Zij zijn in dienst van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en ondersteunen het Bestuur van de Vrienden. Het secretariaat is van maandag tot en met donderdag van 08.00 uur tot 16.00 uur bereikbaar. U kunt uiteraard ook het onderstaande formulier invullen met uw vraag, bijvoorbeeld over:
 
  • Achtergrondinformatie over de sponsorprojecten
  • Informatie over sponsormogelijkheden en tegenprestaties
  • Informatie over fiscaal vriendelijke manieren om te geven
  • Klachten
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alle gegevens die u hieronder invult versturen we beveiligd (versleuteld). Hiermee zorgen we voor ervoor dat uw gegevens niet door anderen ingezien kunnen worden.

Aanhef:
Achternaam:*
Voorletters:*
E-mail:*
Vraag / opmerking:*

Velden met een * zijn verplicht.
 

KLACHTEN

Bestuur, medewerkers en vrijwilligers doen hun uiterste best om het werk van de Vrienden in alle opzichten in goede banen te leiden. Toch kan het voorkomen dat er iets niet gaat zoals u dat verwacht of wenst. We hopen dat u dan eerst met ons belt, want vaak gaat het om een misverstand of iets kleins dat snel verholpen kan worden. We proberen uw klacht direct te behandelen. Hebben we er iets meer tijd voor nodig, dan laten we u weten hoe en wanneer we daar bij u op terug kunnen komen.