DE STICHTING

In april 2011 is het Jeroen Bosch Ziekenhuis verhuisd van drie verouderde locaties naar een ultramodern ziekenhuis aan de Henri Dunantstraat in ’s-Hertogenbosch. Het ziekenhuis zorgt zelf uiteraard voor de beste medische en verpleegkundige zorg. Dankzij onze Vrienden kunnen we als Stichting extra voorzieningen mogelijk maken die niet noodzakelijk zijn voor de zorg, maar wel veel comfort bieden aan patiënten en bezoekers in het ziekenhuis.

In het filmpje hiernaast ziet u wat wij bedoelen.

 

 

 

Wie in een ziekenhuis komt voor een onderzoek of behandeling is vaak extra gespannen, onzeker of angstig. Dat maakt een goede behandeling moeilijker. Een rustgevende, vriendelijke inrichting, een groene omgeving en mogelijkheden voor privacy zorgen ervoor dat patiënten zich in het ziekenhuis veilig en ontspannen voelen. In de praktijk is aangetoond dat dit de behandeling en het genezingsproces ten goede komt.

Voor deze zo belangrijke extra voorzieningen, die niet uit het ziekenhuisbudget kunnen worden betaald, zijn er de Vrienden van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.
 

Statuten
De Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis is opgericht op 17 maart 2009. De statuten kunt u opvragen via het secretariaat.