WORD VRIEND!

Als Vriend van het Jeroen Bosch Ziekenhuis helpt u mee om allerlei voorzieningen te realiseren die het verblijf voor patiënten zo prettig en draaglijk mogelijk maken, maar die niet uit het ziekenhuisbudget gefinancierd mogen worden.

Doordat het werk van de Vrienden in een aparte stichting is ondergebracht, is het 100% zeker dat uw bijdrage niet aan andere ziekenhuiszaken wordt besteed.

Vrienden kunnen op allerlei manieren helpen. U kunt vaste donateur worden en ons maandelijks of jaarlijks steunen met een donatie. Maar ook uw eenmalige bijdrage is van harte welkom.

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is belangrijk voor ons allemaal. Word Vriend, en maak het verschil!

 

 

 

Ja, ik word Vriend


Na het invullen van onderstaand formulier sturen wij u binnen vijf werkdagen een folder met machtigingsformulier naar het door u opgegeven adres. In deze folder kunt u alle informatie over de Stichting Vrienden nog eens rustig nalezen. Als u een donatie wilt doen verzoeken wij u het machtigingsformulier in te vullen en naar ons toe te sturen per post in de bijgevoegde envelop.

Het is belangrijk dat u het machtigingsformulier volledig én voorzien van uw handtekening naar ons toestuurt, anders kunnen wij het door u gedoneerde bedrag niet van uw bankrekening incasseren.
 

Alle gegevens die u hieronder invult versturen we beveiligd (versleuteld). Hiermee zorgen we voor ervoor dat uw gegevens niet door anderen ingezien kunnen worden.

 

Aanhef:
Achternaam:*
Voorletters:*
Adres incl. huisnummer:*
Postcode:*
Woonplaats:*
E-mail:


Bij voorbaat onze hele hartelijke dank!