Nieuws

Sponsorloop PI Vught brengt bedrag van 1500 euro op
26-05-2018
Gedetineerden uit de PI Vught hebben op tweede Pinksterdag een prachtig bedrag van 1500 euro bijeen gebracht voor zieke kinderen in het JBZ. Ze hielden een sponsorloop en het was de tweede keer dat zij dit initiatief organiseerde binnen de muren van de instelling.

 
 

Speelplezier in Zaltbommel
18-05-2018
Met de nieuwe speeltoestellen zijn de bezoekjes aan de buitenpoli in Zaltbommel voor onze jongere patiënten niet eens zo vervelend meer.

 
 

Gewoon, omdat de Vrienden ertoe doen!
16-05-2018
In 2017 heeft het Jeroen Bosch Ziekenhuis het begrip positieve gezondheid omarmd. Dat betekent een nieuwe manier van kijken en werken. Ook voor de Vrienden, want wij willen graag het ziekenhuis in deze koers volgen en daarin ondersteunend zijn. Vorige week lanceerde het JBZ een digitaal magazine om verhalen van de mensen uit Den Bosch en omgeving te laten zien hoe deze nieuwe koers zijn uitwerking heeft.

 
 

Toll-bridge bikers: op weg naar de top
11-05-2018
Op 14 juni beklimmen de Toll-bridge bikers, een team van ex-revalidanten van Tolbrug Specialistische Revalidatie, een Oostenrijkse berg. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis volgt verschillende deelnemers op weg naar dit avontuur... bekijk de filmpjes en lees hun verhalen!

 
 

Een paar uur 84
09-05-2018
Zo’n 30 JBZ’ers op weg naar de ouderdom. Zo kun je het uitje misschien het beste omschrijven. In de Participatiekliniek in Megen ervoeren zij een paar uur lang hoe het is om oud en met gebreken te zijn. Het was een ontroerende dag.