Nieuws

RT58 Organiseert benefietdiner voor dialyseafdeling JBZ
01-02-2019
Op zaterdag 26 januari jl. werd een benefiet diner gehouden bij Noble Kitchen, waarvan de opbrengst was bestemd voor de Dialyse-afdeling in het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

 
 

Carnavalsmuziek blijven horen, bescherm je oren!
31-01-2019
Uit onderzoek van de Erasmus Universiteit is gebleken dat 1 op de 7 kinderen tussen de 9 en 11 jaar aan gehoorschade lijdt door lawaai. Veel van hen hebben blijvend last van harde geluiden of oorsuizen. De KNO (keel-, neus- en oor) artsen van het Jeroen Bosch Ziekenhuis willen rondom het Oeteldonkse Carnaval aandacht vragen voor dit onderwerp . Zij doen dit door op twee momenten gratis gehoorbescherming aan de jeugd uit te delen.

 
 

Vroemmm ...
17-01-2019
Op dinsdag 15 januari werd de polikliniek kindergeneeskunde verblijd met een geweldig leuke Volvo loopauto. Hij heet Vroemmm … en heeft échte lichtjes en een heuse claxon!

 
 

Muziek biedt meer ontspanning tijdens MRI
14-01-2019
Een onderzoek in het ziekenhuis is voor veel mensen best spannend. Dat geldt ook voor MRI-onderzoek. Tijdens een MRI gaat de patiënt een tunnel in, die aan de voor- en achterkant open is. Soms ligt de patiënt ook met het hoofd in de tunnel, wat een benauwend gevoel kan geven. Het apparaat maakt harde geluiden waarbij achtergrondmuziek zou kunnen zorgen voor wat afleiding.

 
 

Metamorfose Poli MDL en endoscopie afdeling
10-01-2019
Wat is het hier mooi en fris geworden!" is een veelgehoorde opmerking van menig patiënt.