Nieuws

“PI Vught zet het op een lopen”
27-06-2019
Op 2e pinksterdag organiseerde de PI Vught voor de 3e keer een sponsorloop voor de kinderafdeling van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

 
 

‘Glutenvrij, voor jou en mij!’
18-06-2019
Zondag 26 mei jl. was het zover. De kookstudio van Zorgpark Voorburg in Vught stond in het teken van een dag vol kookplezier voor kinderen met coeliakie (glutenintolerantie) en hun ouders, broertjes en zusjes. De dag was georganiseerd door de afdeling Kindergeneeskunde van het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) en werd mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van het JBZ. Een leuke en onbezorgde dag speciaal voor deze kanjers, die zich eens een dag geen uitzondering hoefden te voelen.

 
 

Livemuziek op de Intensive Care
13-06-2019
Livemuziek op de IC; het lijkt een onverwachte combinatie. Toch gebeurt het al een aantal weken met succes, op de IC van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

 
 

Ontspannen baby's dankzij buideltops
06-06-2019
In een buideltop tegen het lichaam van de ouder is voor een baby de beste plaats om tot rust te komen. Het huid op huid contact biedt warmte en veiligheid en zorgt voor een goede hechting tussen ouder en kind.

 
 

Rijden voor het goede doel
21-05-2019
De zon scheen en het beloofde een prachtige dag te worden toen Jaap de Witte, kinderarts en Ingrid Everaars, unithoofd op de kinderafdeling van het JBZ, afgelopen zondag (19 mei 2019) in hun oldtimer stapten.