VRIENDEN WERVEN VOOR

In ons mooie Jeroen Bosch Ziekenhuis wordt de beste medische en verpleegkundige zorg geleverd. Het ziekenhuisbudget wordt daar helemaal aan besteed. Maar voor extra voorzieningen, die het verblijf voor patiënten zo prettig en draaglijk mogelijk maken, is er nog altijd onvoldoende geld. Onze Stichting werft daarvoor extra middelen. De projecten waarvoor de Stichting Vrienden fondsen werft, verschillen van jaar tot jaar. Maar doorlopende projecten zijn:

 

Kinderprojecten
Voor elk kind is een opname in het ziekenhuis een heel nare ervaring. In een prettige en vrolijke omgeving met voldoende leuke speelvoorzieningen vinden kinderen meer afleiding en voelen zij zich sneller op hun gemak.
 
Aandacht voor ouderen
‘De ouder wordende mens’ is maatschappelijk gezien een actueel thema. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis sluit hierbij aan met de ambitie om een senior-vriendelijk ziekenhuis te zijn.

De komende jaren willen de Vrienden daarom speciale aandacht geven aan projecten die het verblijf van (kwetsbare) ouderen in ons ziekenhuis aangenamer maken. Te denken valt aan comfortabel meubilair en de inrichting van sfeervolle ruimtes.
 
Een patiëntvriendelijk Oncologisch centrum
Voor patiënten die een zeer belastende behandeling zoals een chemotherapie moeten ondergaan, is een comfortabele ruimte heel belangrijk. Een sfeervolle verlichting, warme kleuren en materialen zorgen voor een rustgevende sfeer. Ook de nodige afleiding door muziek helpt de patiënt door de moeilijke uren heen.

Alle door de Stichting Vrienden gerealiseerde projecten vindt u in het Nieuwsoverzicht.

 

 

ONZE PROJECTEN

 

 

 

SUGGESTIES?

Heeft u een suggestie voor een project? Via onderstaand formulier kunt u ons uw suggestie doorgeven. Velden met een * zijn verplicht.
 

Alle gegevens die u hieronder invult versturen we beveiligd (versleuteld). Hiermee zorgen we voor ervoor dat uw gegevens niet door anderen ingezien kunnen worden.

 

Aanhef:
Achternaam:*
Voorletters:*
E-mail:*
Uw suggestie:*