CLAUDIA BRUINS

"Vriendschap en gezondheid gaan hand in hand"

 

 

 “Al ongeveer 15 jaar ben ik advocate. Met name treed ik op voor bedrijven die verwikkeld zijn in mededingingsrechtelijke procedures. Dit zijn de afgelopen jaren vaak zaken uit de zorgsector. In mijn vrije tijd loop ik graag hard en ben ik coach van een meidenhockeyelftal in Den Bosch.

 

Wat ik hoop over te kunnen dragen is om te kijken hoe je jezelf zo dienstbaar mogelijk kunt opstellen. Dat neem ik ook mee vanuit mijn eigen adviespraktijk. In het ziekenhuis zijn we eigenlijk in dienst van de patiënt. Het is onze taak om het de patiënt zo prettig mogelijk te maken gedurende de tijd dat deze in het ziekenhuis verblijft.

 

Ik woon in ’s-Hertogenbosch. Mijn grootste wens is dat het goed gaat met het ziekenhuis, want dan gaat het ook goed met de mensen in de regio, in het verzorgingsgebied van het ziekenhuis. Vriendschap is, na je gezondheid, één van de belangrijkste dingen die bestaan. Want waar ben je zonder vrienden? Dus ik denk dat gezondheid en vriendschap hand in hand gaan.

 

We zijn als Stichting in staat om dermate grote bedragen op te halen, dat er omvangrijke en zichtbare projecten mee gerealiseerd kunnen worden, zoals bijvoorbeeld het kinderexpertisecentrum ATLENT. In de toekomst zou ik met de Stichting graag meer van deze grote projecten willen realiseren.”