JAN KAREL VAN DER STAAY

In het Jeroen Bosch Ziekenhuis kent men heel gelukkige momenten, zoals bij een geboorte, maar er zijn helaas soms ook moeilijke momenten. Ook ik heb deze verschillende momenten meegemaakt. Gezondheid is niet vanzelfsprekend..."

Jan Karel van der Staay, voorzitter

 

 

 Jaren geleden liep ik bijna drie maanden stage bij verschillende maatschappen in dit ziekenhuis. Afkomstig uit het bedrijfsleven, toch een andere wereld, raakte ik werkelijk onder de indruk van de professionaliteit en inzet van de medewerkers van dit ziekenhuis. Mijn recente, hernieuwde kennismaking met het Jeroen Bosch Ziekenhuis bevestigt mijn beeld van toen.

Vroeg of laat komt ieder mens met het ziekenhuis in aanraking. Een ziekenhuis is er voor en door mensen. De professionals in dit ziekenhuis zijn gedreven, gastvrij en vriendelijk. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis verdient deze betrokkenheid en ondersteuning ook vanuit haar omgeving. Het JBZ verdient Vrienden! Vrienden kunnen ècht het verschil maken. Iedereen kan op zijn of haar manier bijdragen aan een steeds prettiger omgeving binnen ons ziekenhuis, voor de patiënt en voor diens familie. Als voorzitter van de Vrienden draag ik daar, samen met mijn collega bestuursleden, graag een steentje aan bij.”