KURT VERHEES

"De vrienden hebben oog voor patiënt en zijn of haar dierbaren."
 

 

 

 

 

“Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is er voor iedereen, velen hebben dan ook herinneringen als patiënt of als bezoeker. Mooie herinneringen maar ook trieste. 
Ook ik heb deze verschillende momenten meegemaakt. Mooie en trieste herinneringen, de geboorte van onze beide zonen maar ook het overlijden van mijn ouders. Het zijn momenten waar ik met warme gevoelens op terugkijk. 

De zorg voor patiënten maar ook het hebben van een luisterend oor van de naasten tot het plaatsen van een bed bij één van je ouders om de laatste mooie herinneringen op te halen. Het was dan ook onze reden om een familiekamer in te richten omdat wij  ons beseffen hoe belangrijk het kan zijn om in een warme omgeving moeilijke tijden door te brengen. De vrienden hebben oog voor patiënt en zijn of haar dierbaren.

Om iets terug te doen voor de geweldige zorg die mijn familie mocht ontvangen ben ik toegetreden als bestuurslid. Samen fondsen werven die duidelijk zichtbaar zijn binnen het JBZ voor patiënt en naastengastvrijheid een juiste invulling geven.”